Mora... I USA.

I USA, eller närmare bestämt Minnesota, finns en stad vid namn Mora. Japp, grundad av svenskar. Med dalahästar och allt. Och här är vad svenskättlingarna har att säga om Obama och vapenlagar:

(notera dalahästen i början, det är nästan så man skäms lite)Så Obama är en socialist som kommer förbjuda vapen, och då kommer kriminella ta över landet. Och sedan kommer USA förlora sin självständighet, på något vis. Inte vet jag om Storbritannien ska komma och kräva revansch, eller vad de menar.

Kommentarer
Postat av: Palle

Ja orkade kolla 50 sekunder, sen insåg jag att hann till vänster säkert är både son och bror till han som står på höger sida. Fördomarna tar över ... :D

2008-10-22 @ 01:09:35
Postat av: DazedAndConfused

Det är inte konstigt att någon som George W Bush kunde bli vald när USA fullkomligen kryllar av den sortens inskränkta människor som visades i klippet.Av samma anledning skulle det inte förvåna mig om det slutligen är McCain som bli nästa president tyvärr.Jag hoppas dock att det amerikanska folket för en gångs skull tar sitt förnuft till fånga och väljer Obama.Jag har dock farhågor om att Obama inte kommer bli så långvarig på det ämbetet i så fall dessvärre, eftersom risken för att han ska bli utsatt för ett attentat med dödlig utgång är väldigt stor.

2008-10-22 @ 14:15:46
Postat av: bleunt

"skulle det inte förvåna mig om det slutligen är McCain som bli nästa president"Med tanke på att Obama leder stort i undersökningarna och bara är 7 delegater från att vinna by default skulle det förvåna mig.Å andra sidan kommer det redan in rapporter om att de elektroniska maskinerna röstar på McCain fast personen trycker Obama. Det luktar valfusk, precis som 2000 och 2004.Valfusk? Ja. När man frågade folk som lämnade lokalerna 2004 vilka de röstade på, stämde det inte alls in på vad de elektriska röstningsmaskinerna redovisade. Folkets info valde Kerry, medan maskinerna valde Bush. De vallokaler som använde gammal hederlig analog röstning då? Ja, där stämde resultaten exakt med vad som folket man frågat sagt. Och ett likadant problem var anledningen till att det blev omval i Ukraina för ett par år sedan, så varför kommer USA undan? Hmm.Men som sagt, med tanke på hur mycket Obama leder tror jag inte ens valfusk kan rädda McCain. Phew!

2008-10-23 @ 09:12:16
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: DazedAndConfused

Om valet denna gången mot förmodan för en gångs skull går rätt till trots deras idiotiska röstnings-procedurer och man därmed slipper känna den bittra eftersmaken av valfusks-odör, så borde valet bara kunna ha en trolig utgång och den är att Obama vinner.Men när man samtidigt i bakhuvudet har valen 2000 och 2004 i åtanke så känns det ändå osäkert att ta det valresultatet för givet.Personligen skulle jag ha svårt att orka med fyra eller åtta år till med samma ärke-republikanska politik som Bush och hans anhang terroriserat världen med. Så jag hoppas innerligt och intensivt att Obama står som vinnare när valet är över. Då ska jag fira.Vinner McCain däremot kommer jag att känna mig lika uppgiven för världens skull som jag gjorde båda gångerna då Bush valdes. Det är bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa nu.

2008-10-23 @ 21:36:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0