"Tvingad" att strippa i cam

Angående det här.

Låt mig agera djävluens advokat en stund, och fråga hur tusan det går till när man "tvingar" unga tjejer att klä av sig samt utföra sexuella handlingar framför webcam. Jag ser ingen logisk utväg ur den frågan. Kan inte tänka mig hur det skulle gå till. Berätta, så att jag också kan göra det! ;D

Det är troligare att det ligger till såhär: Tjejerna visade upp sig mer eller mindre frivilligt. Tro det eller ej, men många tjejer behöver inte direkt någon övertalning för att göra något sådant. Och det inget fel med det, god bless them. De ångrade sig sedan, av olika skäl. Förmodligen för att han lade upp bilder/filmklipp av dem på internet.

För verkligen, hur tvingar man någon att göra så? Låt oss säga att han hotade dem till att göra det. Okej. Så hon gör det, och under tiden som hon gör det tänker hon "fine, men gissa om jag kommer anmäla honom för det sen". Varför inte bara anmäla honom direkt då, utan att ens göra det?!

Makes no sense. Jag håller på snuskgubben!

Kommentarer
Postat av: WysiWyg

Kan väl vara så att de brutit mot kardinalregeln numero uno på nätet; aldrig ge ut personuppgifter till "främlingar".Sedan tycker jag det är lite sorgligt att de ska ha gjort detta mot sin vilja istället för att rusa ut till föräldrarna och "skvallra". Det är vad JAG skulle gjort när jag var 13-14 iaf.2009-04-23 @ 16:27:41
URL: http://www.losatankar.se
Postat av: bleunt

Wysi:

Nu är jag en flicka på 14 år. Du vet vad jag heter och var jag bor. Vad säger du för att få mig att strippa för dig? Varför var de tvungna att strippa innan de polisanmälde honom?

2009-04-23 @ 23:15:52
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: A-palle

Du får 5000 spänn om du strippar i camen bleunt :D

2009-04-24 @ 04:10:45
URL: http://apalle.blogg.se/
Postat av: bleunt

A-palle:

Fast att betala är ju inte att tvinga. ;)

Och för dig gör jag det ju gratis!

2009-04-24 @ 09:05:00
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: Lovis

Fast, han hotade dem faktiskt. Det framkom bara inte i den första artikeln.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4981125.ab

2009-04-24 @ 20:01:03
URL: http://livetenligtlovis.blogg.se/
Postat av: bleunt

Lovis:

Jag vet. Men hur? Hur hotar man någon så att hon strippar och SEN polisanmäler, i stället för att bara polisanmäla först? Det går inte ihop.

2009-04-24 @ 22:19:40
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: herzleid

Jag tycker det är skumt trots hot. Det är ju bara att stänga av datorn? Vad är det som gör att unga tjejer 1) ens inleder något sånt där (bekräftelsebehov?) 2) inte har vett att avbryta det när det inte är kul längre och 3) det är värre att berätta för mamma och pappa än att klä av sig naken för främmande män på internet? Har barn inget förtroende för sina föräldrar alls längre?Sen är det ju iofs jättelätt att hitta unga tjejer. Har de lagt ut sitt fullständiga namn nånstans (Lunarstorm, Facebook, blogg) och har en mobil så kan man oftast hitta dem på mindre än en minut. Komplett med adress, karta, födelsedag och mobilnummer.Jag är inte det minsta förvånad över att ungdomar råkar illa ut.

2009-04-25 @ 04:15:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0