Elin är en bitterfitta

Jag har inte skrivit ett ord om Tiger Woods och hans fru.
Det är helt enkelt löjligt hur mycket uppmärksamhet det får.

Men nu ska Elin kräva skilsmässa, och ta halva hans förmögenhet. Och det är ett sånt jävla fittigt drag av henne. Det är inte hennes pengar. Det är HANS pengar. Det är HAN som tjänat ihop dem. HON har ingen rätt till HANS pengar. Egentligen.

Så jävla unket. Så jävla dålig lag.
Tjäna era egna jävla pengar, idioter.
Stjäl dem inte från andra. Ni är patetiska.

Prenumerera på bloggen

Kommentarer
Postat av: herzleid

Nu ska jag vara djävulens advokat här för det är rätt många välbeställda män (både i USA och resten av världen) som VILL HA fruar som inte jobbar. De ska bara vara snygga och hålla cocktailpartyn. Om du har en fru som måste jobba betyder det att du som MAN inte tjänar tillräckligt. Såna killar kan gott få betala lite, särskilt om de dessutom ska knulla runt med andra.Sen att brudarna är lätt korkade som LÅTER sig bli behandlade på det sättet, visst, men det är ett problem som borde elimineras i ett tidigare skede. Det är hela den här lyxkulturens fel. Alla brudar ska ju bli glamourmodeller nuförtiden.

2009-12-20 @ 18:17:36
URL: http://herzleid.myopenid.com/
Postat av: Henrik Petersson

Att frugan skulle få halva förmögenheten vid en eventuell skilsmässa var Tiger införstådd i redan från början. Att hon skulle vilja skiljas om hon fick reda på hans snedsteg, och att hon löpte risk att få reda på dem, borde han också ha förstått. Jag tycker inte synd om Tiger för att han får hosta upp - han visste att det kunde sluta såhär. Ett högt pris att betala, även om han säkert hade roligt.

2009-12-20 @ 19:04:35
Postat av: Camilla

Såvitt jag förstått så har hon passat upp på honom, hans hem och deras familj och inte jobbat - därmed har hon inget eget kapital att tala om. Självklart ska hon ha ersättning när hennes skitstövel till man är otrogen mot henne och en skilsmässa blir verklighet. Sen kan man ju diskutera om hon har rätt till hälften, men det är en annan sak...

2009-12-20 @ 22:06:37
Postat av: A

Woods visste ju om det hela från början som sagt. Han får def skylla sig själv som inte "valde" en kvinna som klarar att hålla sin egen vikt. Tycker det är rätt vidrigt sånt här, men de vet ju alla vilket spel de spelar.Har inte mycket respekt för de här kvinnorna, men inte heller för de männen som bara vill ha en fru som står hemma utan förmåga att klara sig själv.

2009-12-21 @ 12:48:53
Postat av: bleunt

Herz:

"Nu ska jag vara djävulens advokat här för det är rätt många välbeställda män (både i USA och resten av världen) som VILL HA fruar som inte jobbar."Då måste vi utgå från att Elin VILL jobba, och Tiger inte LÅTER henne. Då måste vi alltså utgå från att hon slipper jobba MOT sin vilja. Slår han henne om hon jobbar? Hur hindrar han henne från att jobba? Hur förbjuder han henne att jobba? Är det verkligen troligt att hon VILL jobba men han FÖRBJUDER henne, och hon tvingas vara ledig mot sin vilja? Nej, inte troligt alls. VILL hon jobba så jobbar hon. Han kan inte tvinga henne till annat. Tror du veeerkligen att Woods oroar sig över att folk tror han tjänar för lite så att frun måste jobba? :POch OM hon hade jobbat, skulle hon verkligen tjänat ihop så mycket som hon vill ha av Woods nu? I doubt it. Men det är som du säger - det är i så fall brudarnas fel som i så fall låter sig "tvingas" till att inte jobba. "Åh, nej, jag får inte jobba. Ve mig."Henrik:

Woods dumhet har ingen direkt påverkan på Elins fittighet, och lagens utdaterade funktion. Och tro inte att jag tycker synd om Woods, för det skriver jag ju inte. Det handlar inte ett dugg om att det skulle vara synd om honom.Camilla:

De hade assistenter, barnskötare, fastighetsvårdare etc. Så, nej, hon har inte "passat upp" på Woods mer än någon annan i något annat äktenskap. Tvärtom. Sen är det ju konstigt om mammor ska få betalt flera hundra miljoner för att ta hand om sina barn. Och nej,om hon har rätt till hälften eller inte är inte alls en annan sak - det är precis vad bloggen handlar om.A:

Ja, det är inte synd om Woods.2009-12-22 @ 14:50:06
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: S.Shooter

Ingen hemmafru är värd över 2 MILJARDER (2000 miljoner) - Nån jävla måtta får det väl vara.

2009-12-22 @ 19:35:05
Postat av: seraph

"Självklart ska hon ha ersättning när hennes skitstövel till man är otrogen mot henne och en skilsmässa blir verklighet."Nä det ska hon då fan inte. Som Bleunt sa, det är hans pengar som han har tjänar ihop, och hon har inte rätt till ett skit. Och det är patetiskt att folk ens bryr sig överhuvudtaget om detta. Åh nej, en snubbe som kan slå en boll långt med en klubba är otrogen, ooohhhhhh...

2009-12-22 @ 21:19:58
URL: http://www.metrobloggen.se/seraph
Postat av: WysiWyg

Jag har inte lika stort problem med att partnern får hälften vid en skilsmässa som jag har med att den partner med störst inkomst ska betala underhåll till den andra partnern tills h*n skaffar sig en ny partner.Jag vet inte riktigt hur mycket det överenstämmer med verkligheten dock. Men jag blir alltid lika förbannad när det pratas om "underhåll".

2009-12-23 @ 10:13:51
Postat av: herzleid

Hela det amerikanska (kaliforniska iaf) konceptet/lagstiftningen kring skilsmässor kan man ju tycka vad man vill om. Grejen är att om män tar sig lyxhustrur och inte har ett äktenskapsförord som "räddar" dem från såna här saker, då får man räkna med att ta konsekvenserna! Hur komplicerat är det? Varför ska Elin inte utnyttja de möjligheter hon har?

2009-12-23 @ 13:38:53
URL: http://herzleid.myopenid.com/
Postat av: WysiWyg

Även om jag förstår känslan av att "ta tillfället", så skulle iaf jag tycka att det kändes konstigt att ta någon annans pengar på det där sättet.

2009-12-23 @ 13:56:47
Postat av: bleunt

"Varför ska Elin inte utnyttja de möjligheter hon har?"Jag vet inte. Heder? Självrespekt? Stolthet? Något sånt. Det är ju så patetiskt att snylta på någon annan så där.

2009-12-23 @ 20:21:20
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: Camilla

Fortfarande så var hennes enda jobb att ta hand om sin familj. Tiger är väl inte dum, han fattar väl att om de inte skriver äktenskapsförord så finns risken att han en dag kan förlora mycket pengar. När han dessutom är ett sådant svin att han är otrogen med 15(?) kvinnor så får han faktiskt acceptera att det nu kanske blir verklighet.Klart hon är bitter, försök att tänka dig in i hennes situation lite grann. Hon ska ha allt hon enligt lag har rätt till. Vad spelar heder och stolthet för roll när hon blivit så sviken av sin man? Hon är arg och vill säkert att han också ska få lida, och jag hoppas att han får göra det :-)

2009-12-24 @ 13:46:46
Postat av: bleunt

Camilla:

Ja, för om det hade varit Elin som var otrogen så hade hon ju inte tagit ett öre av honom. Visst. :p

2009-12-27 @ 17:53:40
URL: http://bleunt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0