Incest - Najs eller bajs?

Jag vet inte om jag skrivit om det här förut. Skulle inte så gott som 100% av alla män svara Nej om man frågade om de tycker incest är OK?

Fråga sedan samma man om lesbiskt tvillingsex är hett.
Aaah? Eeeh? Yeeah? Just det. ;)

Kommentarer
Postat av: Erik

Jag tycker att incest är okej.Så länge båda partnerna är helt med på det osv. (dvs. så är det inte okej att en farsa sitter och tafsar på sitt barn).Men så länge båda parterna är med på det och vet vad dom håller på med så.. ja, precis som med allt annat sex.Och förståss, såvida parterna inte skaffar barn, om det nu är så att barnet löper väldigt stor risk för.. knasigheter, osv. (har för mig att risken egentligen bara är stor om barn till ett syskonpar skaffar barn tillsammans dom också?)..Att använda "barn kan bli missbildade!" som ett argument mot incest är ju bara skitdumt, man skaffar inte barn bara för att man har sex.

Så ja, incest är okej.

2009-03-07 @ 12:16:13
Postat av: Erik

Däremot är nog inte incest något jag skulle rekommendera, då det i dagens samhällsklimat antagligen kan orsaka lite.. sociala problem.Å andra sidan är det lite lustigt/läskigt att många som argumenterar mot incest använder samma argument som folk som argumenterar mot homosexualitet gör (det är fel, det är inte naturligt osv.) , många av dom som gör det är dessutom för homosexualitet,Bara för att man själv inte tänder på något så är det inte fel, (rätt och fel är kassa och påhittade saker ändå).Förövrigt så håller tydligen dvärgschimpanser (som är ett av de djuren som ligger närmast människan genetiskt osv, har jag för mig) på med mycket sånt där, incest, homosex, petting, sex med sina barn, så ska man prata naturligt så...

2009-03-07 @ 12:20:45
Postat av: Erik

Tydligen äter dvärgschimpanser andra dvärgschimpanser också, så då kan man fråga sig.. är kannibalism okej? Såvida personen man äter är helt med på det dvs.? :D(jag gillar såna här saker).

2009-03-07 @ 12:21:55
Postat av: bleunt

Ja, jag skrev ett inlägg för inte länge sedan om ungefär det här. Att en kristen profil i USA jämfört homosexualitet med incest och polygami. En orättvist jämförelse, skulle de flesta påstå. Men egentligen inte. Och ja, kanske blir incest nästa homosexualitet. Precis som gay is the new black idag.

2009-03-07 @ 13:26:00
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: Erik

Incest som inte är övergrepp är dock kanske lite för ovanligt för att bli nästa homosexualitet, men man vet ju aldrig, den som lever får se.

2009-03-07 @ 20:35:14
Postat av: bleunt

Erik:

Man kan ju inte döma utifrån hur läget är nu. Jämför hur accepterat homosexualitet är nu jämfört med för 100 år sedan, och plötsligt känns det inte så otroligt att incest bara är ovanligt pga samhällets tabu mot det.Iof är såklart incesttabun förmodligen djupare rotad, och incest kommer nog aldrig bli lika vanligt som homosexualitet. Eller så är det jättevanligt och i precis samma situation om 200 år som homosexualitet är idag. :S

2009-03-07 @ 20:57:01
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: Erik

Ja, precis, man vet ju aldrig, just tabun gör ju att det minskar, och att folk förtränger det osv. utan tabun hade det nog varit mycket vanligare, å andra sidan behöver det nog vara vanligare för att bli mindre tabu, så det kan nog ta ett tag innan det blir accepterat.

2009-03-08 @ 11:55:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0