Konservativ radiopratare torteras

Den konservative radioprataren Eric "Mancow" Muller har tidigare propagerat om hur waterboarding inte är tortyr. Att det bara är vatten som hälls på någons ansikte - oooh, big deal! Mancow har till exempel propagerat mot Obama genom att påstå att han är muslim i hemlighet. Som om det skulle vara något hemskt, eller ens sant. Mancow har alltså även hånat alla som kallar waterboarding tortyr. Men när han hade balls att bli waterboardad lät det annorlunda. Waterboarding ÄR tortyr.
Det här är något som Christopher Hitchens också provat, och  båda två led av samma resultat. Skillnaden i Hitchens fall är att det var närmare RIKTIG waterboarding. I Mancows fall var han inte ens fastbunden, och hade munnen helt fri. Fångar som utsätts för det här på riktigt kan inte resa sig upp. De får inte munnen fri, och de får inga signaler som får det att sluta.

Waterboarding är en hemsk och uråldrig tortyrteknik. Alla som påstår att det inte är tortyr MÅSTE vara med om det innan de har rätt att påstå det. Jag skulle helst se Liz Cheney och Sean Hannity med en blöt tygbit överansiktet. De, och många andra, har sagt rätt ut att det inte är tortyr. Upp till bevis.

Kommentarer
Postat av: André

Den enda kommentaren jag har är att du har stavat Christopher Hitchens förnamn fel. :O

2009-05-23 @ 19:07:55
URL: http://andrethegreat.blogg.se/
Postat av: bleunt

Lul! Rättar.

2009-05-23 @ 19:12:22
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: WysiWyg

Säga vad man vill om Mancow (har aldrig hört talas om honom innan så jag kan inte uttala mig), men det krävs mod att inte bara utmana sina fördomar/åsikter på det sättet, att utsätta sig för något som många anser är tortyr, men faktiskt erkänna att man haft fel. Det är mod det!Mer folk som han alltså. Oavsett åsiktsregister.Tack för tipset.

2009-05-24 @ 09:39:26
URL: http://www.losatankar.se
Postat av: bleunt

Wysi:

Absolut. Av alla konservativa töntar (Ann Coulter, Liz Cheney, Sean Hannity etc) är det bara den här killen (som jag alltid trott var demokrat!) som vågade. Sean Hannity gick till och med med på att göra det, men har aldrig talat om det sedan dess.Keith Olbermann har erbjudit $1000 till välgörenhet för Varje Sekund Hannity klarar. Nu när Mancow klarade ungefär 10 sekunder har Keith skänkt $10 000 till just välgörenhet.

2009-05-24 @ 12:04:45
URL: http://bleunt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0