SÅ ÄR DET! (2)

I brist på annat att skriva om så får jag väl lägga upp en till sån här. Jag har alldeles för mycket att spela just nu (Suikoden, Eternal Sonata, Mad World, Left 4 Dead, Punch-Out) och måste dessutom recensera Klonoa. Så jag hinner inte blogga så mycket. Men här kommer lite iaf.


*Rökare vet att det är ohälsosamt, du behöver inte informera dem.

*Guds ord är inte ett smörgåsbord där du kan välja - lyd allt eller inget.

*Om ni måste påpeka att ni är "Fair and Balanced" stämmer det förmodligen inte.

*Homoadopterade barn kommer bli retade. Det kommer barn med fula frisyrer också. Ska vi förbjuda både och?

*Lär er skilja mellan mångkultur och klasskillnad.

*Y2K-buggen, galna kosjukan, sars, fågelinfluensan, svinunfluensan. Känner ni er inte dumma snart?

*MTV och NRJ - för er som inte orkar skaffa en egen musiksmak.

*Att säga "jag gillar inte tv-spel" är som att säga "jag gillar inte film/musik".

*När ni kallar tjejer med sexliv för horor gör ni det svårare att få dem i säng. Ganska kontraproduktivt.

*IQ-test är värdelösa, och alla som tar dem på allvar kan inte använda vad de sägs mäta.

Kommentarer
Postat av: Henrik Petersson

Gillar inte att du inkluderar frågor i påståendena. Då blir det liksom inte påståenden längre, typ. Väl? Känns lite fel bara, tycker jag. På nåt vis.2009-05-29 @ 14:46:34
Postat av: bleunt

"Då blir det liksom inte påståenden längre"Det gör väl inget? :s

2009-05-29 @ 14:53:31
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: Henrik Petersson

Trodde grejen var att de skulle vara ostridbara sanningar?

2009-05-29 @ 15:58:11
Postat av: WysiWyg

"*När ni kallar tjejer med sexliv för horor gör ni det svårare att få dem i säng. Ganska kontraproduktivt."Det där vet jag inte om jag håller med helt om. Dels har vi det uppenbara att långt ifrån alla som kallar någon för hora vill faktiskt ha henne i säng. I min (ytterst begränsade lyckligtvis) erfarenhet så är det väldigt vanligt att det är andra tjejer som står för horkallandet.Sedan har vi så klart att man säkerligen kan plocka "gratispoäng" hos en annan tjej genom att kalla någon för hora. Iaf om tjejen ifråga tillhör de som kallar offret för hora.Men sist, men inte minst; efter vad jag förstått (har ingen direkt erfarenhet själv) så är det lättare att få någon i säng om man först krossar deras självkänsla. Eller något sådant.Så jag vet faktiskt inte.

2009-05-29 @ 16:10:46
URL: http://www.losatankar.se
Postat av: bleunt

"Dels har vi det uppenbara att långt ifrån alla som kallar någon för hora vill faktiskt ha henne i säng"Fast det är att misstolka. Även tjejer Just Du inte kallat hora kommer dra sig för sexuellt liberalt beteende. Någon annan har kanske kallat tjejen du vill ligga med för hora, eller så har hon hört tillräckligt många tjejer bli kallade hora för att veta vad konsekvenserna av ett rikligt sexliv kan innebära."väldigt vanligt att det är andra tjejer som står för horkallandet."Den här kommentaren var endast riktad mot killarna."Sedan har vi så klart att man säkerligen kan plocka 'gratispoäng' hos en annan tjej genom att kalla någon för hora."Men det beteende befäster även det ett visst stigma för sexuellt liberala kvinnor. Även kvinnor som kallar andra kvinnor "hora" har den uppfattningen. Just det att man som kille måste "plocka gratispoäng" hos en tjej för att få henne i säng är vittne för det. Hur många killar måste man "plocka poäng" med för att få dem i säng?"Men sist, men inte minst; efter vad jag förstått (har ingen direkt erfarenhet själv) så är det lättare att få någon i säng om man först krossar deras självkänsla."Och varför är det svårt att få tjejer med självkänsla i säng? Jo, för att beteendet (att kalla sexuellt frigivna kvinnor hora) lärt dem att det är brist på självrespekt att knulla runt. Just den idén att det är kvinnor med dålig självkänsla som är lättast att få i säng är ju bara det bevis.

2009-05-29 @ 16:18:27
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: WysiWyg

Doh, ägd. ;-)Du har så klart rätt, jag tänkte inte det extra steget där.

2009-05-29 @ 18:53:26
URL: http://www.losatankar.se
Postat av: Henrik Petersson

Det kanske är det lättare att få tjejer utan självkänsla i säng, eftersom de har sex för att få bekräftelse, och inte för att de egentligen vill.

2009-05-29 @ 19:57:53
Postat av: A-palle

Det gäller väl inte att krossa deras självkänsla, bara använda sig av det faktum att iom dagens skönhetsideal så har många tjejer rätt dålig självkänsla.Man ska inte krossa den, eller upplysa dom om den, då äre kört. Och det vet jag av egen erfarenhet :)

2009-05-29 @ 22:24:04
URL: http://apalle.blogg.se/
Postat av: seraph

Att säga "jag gillar inte tv-spel" är som att säga "jag gillar inte film/musik".Jag är inte så förtjust i tv-spel, men diggar film och musik som fan. :D

2009-05-30 @ 01:06:14
URL: http://www.metrobloggen.se/seraph
Postat av: bleunt

Seraph:

Du måste ju inte älska alla tre, jag menar man inte kan ogilla en hel kulturform. Och du påstår väl inte att du aktivt ogillar precis vartenda spel? :pFör jag gillar ju tv-spel, men är inte så förtjust i film/musik. Men jag skulle aldrig säga att jag inte gillar någon film eller någon låt alls. Det finns något för alla inom varje kulturform.

2009-05-30 @ 11:46:46
URL: http://bleunt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0