Republikanerna vinner valet i USA

Tänkte dra igenom det här lite snabbt.

Okej, så demokraterna får behålla senaten men republikanerna tar över huset. Åh, nej, nu måste Obama suga John Boehners och alla andra republikanerna kuk. Han måste fjäska, kompromissa, vattna ner och böja sig framåt för att ta den där bak -- precis som han gjort i två år. Så valet gör ju ingen jävla skillnad, då lika lite kommer bli gjort. Och när det väl blir gjort kommer det fortfarande vara taskigt utfört. Fine.

Men det som egentligen stör mig är hur jävla pissdåliga USA är på att utöva demokrati. 60% av alla registrerade demokrater röstade inte. Jag förstår att de är omotiverade, med tanke på att Obama varit ungefär lika blaskig som diarrévatten. Men när bara 6% av landets svarta invånare röstade, måste man vakna upp och inse att något är jävligt fel.

Enligt mig vore ett bra steg mot förbättring vara om man höll valet på en helgdag. Inte en vardag. Fattiga minoriteter är mestadels demokrater. Fattiga minoriteter jobbar även långa dagar, på jobb som det är svårt att ta ledig från. Och självklart vill deras arbetsgivare inte att de ska bege sig iväg och rösta på demokraterna, eftersom deras arbetsgivare förmodligen är vit överklass som är mån om att förlänga Bushs skattesänkningar.

FUCK! -_-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0