"Smarta" Sverigedemokrater säger "smarta" saker

Kalle Balik är ju bra på att göra skitroliga inlägg om hur SD:s väljare är dumma i huvudet. Jag tycker han borde skaffa en blogg bara för det, och uppdatera den en gång i timmen. Jag tänker inte stjäla den idén. I stället tänker jag göra ungefär samma sak, fast med partiets allra smartaste hjärnor. Det vill säga, de 20 som nu fått plats i riksdagen. Det kommer inte bli lika roligt, eftersom de här människorna inte är efterblivna enligt lag och faktiskt kan vara sina egna förmyndare. Det är egentligen inte menat som humor. Men eftersom det här är partiets absoluta elit, så är det ändå lite kul.

"– Vi ser med oro på den framväxt islam har i Sverige precis som vi såg med oro på den framväxt nazismen och kommunism hade. Vi vill ha ett västerländskt fritt samhälle." - Kenth Ekeroth

Jag är inget fan av religion. Jag anser att religion gör mer skada än nytta, och håller med Sam Harris om att de moderata utövarna på sätt och vis validerar extremisterna. Men att jämföra Islam med nazism sådär rakt av känns faktiskt väldigt avslöjande.

Och när Kenth säger "fritt samhälle" menar han såklart alla friheter.
Utom religionsfrihet.
Och utom friheten för homosexuella att till exempel gifta sig eller adoptera.
Och utom friheten att få röka en vanlig planta i sitt eget hem.
Ja, nästan all frihet utom några områden där vi inte ska ha någon frihet.

"– Det ska ske på frivillig basis med kraftigt höjda återvändarbidrag, men vi ska också se till att de känner att de inte kan leva som i sina hemländer här i Sverige." - Kenth Ekeroth

Är det inte därför de flydde hit till Sverige, för att de inte villa leva som man lever i deras hemländer? Det är ju knappast talibanerna som flyr hit till Sverige.

"– Om man tror på islam och följer islam fullt ut – då kan man inte vara svensk." - Kenth Ekeroth

Om man däremot tror på kristendomen och följer kristendomen fullt ut -- med andra ord är en kristen fundamentalist -- då kan man mycket väl vara svensk. Jag menar, vi stenar ju bögar varje dag här i Sverige. Och vi äter aldrig någonsin kräftor, eftersom det står i bibeln att förtärandet av skaldjur är en styggelse mot gud. Faktum är att alla religiösa fundamentalister passar utmärkt in i det svenska samhället. Alla utom muslimer.

"– Min hjärtefråga är att få ner missbruket som är kopplad till kriminaliteten." - Margaretha Sandstedt

Men allt det andra missbruket får gärna frodas. Så länge det inte är kopplat till kriminaliteten. Kanske blir lite svårt när det är missbruket i sig som är kriminaliteten, men det betyder kanske att hon vill legaliiiize it.


Kommentarer
Postat av: Tobias

"vi ska också se till att de känner att de inte kan leva som i sina hemländer här i Sverige." - Kenth EkerothÄr det inte därför de flydde hit till Sverige, för att de inte villa leva som man lever i deras hemländer?"Vad han menar måste ju dock vara att vi inte ska acceptera hedersmord och dylikt, så tolkar jag det iallafall.

2010-09-21 @ 00:43:39
Postat av: Kalle Balik

Jag tolkar det som att han menar att i Sverige ska man vara svensk, med det menat att vi alla måste prata svenska och inte utlandiska, man ska äta svensk mat, och istället för slöjor kan muslimkvinnorna ha kepsar med valfritt hockeylags logga som motiv.

2010-09-21 @ 20:21:20
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0